Gordigear  
selskab     |     orden og prisliste     |     i medierne     |     rejsebeskrivelse     |     shows     |     kontakt os
    Gumtree Tent Room
 
 Tag Telte 
 Trailer telt 
 Camper Trailers 
 Bil Markiser 
 Gumtree Markise 
 Gumtree Mesh Room 
 Gumtree Tent Room 
 Gumtree Extension
 Gumtree Brus
 Plejeprodukter 
 
 Vedligeholdelse 
 Garanti 
 Brugsanvisninger 
beskrivelsespecifikationerproduktbillederkunde
billeder
faq
Må ikke køre i dækning - få en Gumtree Tent Room!

Produkt #: TW25
Pris: AU$ 335   (€ 265; US$ 380)

Produkt #: TW20
Pris: AU$ 325   (€ 250; US$ 365)

Produkt #: TW14
Pris: AU$ 315   (€ 235; US$ 350)

Produkt tilgængelighed: se nedenfor

Vores Gumtree Tent Room følger samme enkle sejl spor og zip setup procedure som de fleste Gordigear produkter, og er derfor klar til brug på blot et par minutter. Tilbyder privatliv og dækker fra de elementer, teltet værelse konverterer din markise i en tør og sikker levende, sove eller lagerplads, der er tilgængelig som helst og hvor som helst.

Kombineret med vand proofing kapaciteter af forteltet selv, det tilføjer komfort og læ, når dit eventyr rammer ikke så solrige dage. Den dækker alle fire sider samt tag og, sammen med den flytbare gulv, skaber en helt lukket miljø. Teltet værelse er fritstående, kræver det en Gumtree fortelt. Vi tilbyder også valgfri højde udvidelser at tage højde for usædvanligt høje opsætninger.

The Gumtree Tent Værelset har to døre, en stor klap på bagvæggen til bil og en panorama-vindue. Vinduet og døre er udstyret med myggenet og give mulighed for rigelig ventilation. Også et lag af luft skabt mellem den faktiske markise og taget af teltet rum, holde teltet endnu køligere om sommeren. Gulvet tillægger via lynlås og kan fjernes, hvis teltet rummet bruges til at oprette en lejr brusebad eller for at lette rengøringen. Den panorama vindue kan lukkes indefra såvel som udefra, så du ikke behøver at forlade teltet, hvis det begynder at regne.

Bestil nuTjek fragtBrugsanvisning


Produkt tilgængelighed

  Australien Europa USA
Gumtree 1.4m Tent Room (TW14) ikke
tilgængelig
tilgængelig nu tilgængelig nu
Gumtree 2.0m Tent Room (TW20) tilgængelig nu tilgængelig nu tilgængelig nu
Gumtree 2.5m Tent Room (TW25) ikke
tilgængelig
tilgængelig nu tilgængelig nu


Kompatible produkter


Gumtree Markise

Gumtree Extension