Gordigear
selskab     |     orden og prisliste     |     i medierne     |     rejsebeskrivelse     |     shows     |     kontakt os
    selskab
 
 Tag Telte 
 Trailer telt 
 Bil Markiser 
 
 Tilbud 
 Vedligeholdelse 
 Garanti 
Historie

Omkring årtusindskiftet, blev selskabet grundlagt og startede med at fremstille ekspedition campingudstyr til sig selv og en nær omgangskreds. Disse tidlige produkter blev mødt med overvældende positiv anderkendelse samt en strøm af henvendelser fra offentligheden, og efterfølgende blev Gordigear oprettet for at tilfredsstille den voksende efterspørgsel.

Vi er et australsk firma med lokale og udenlandske produktionsanlæg og en tysk ingeniør og produktudvikling afdeling. Fra starten har vi udviklet og specificeret vores produkter til at modstå de barske betingelser i det australske kontinent, og vi nu levere vores produkter til et globalt marked. Udendørs produkter, der fungerer og overleve downunder, vil helt sikkert arbejde og overleve overalt i verden.

Holde det simpelt

Gordigear fremstiller kun teltvogne, tag telte, bil markiser og relaterede emner. At holde det enkelt er vores måtto og kortfortalt giver det os mulighed for at bevare fuld kontrol over produktionsprocessen, fra produktudvikling igennem til kvalitetskontrol. Vigtigst er det, det giver os også mulighed for at afsætte tid til kunden og eftersalgsservice. Vi kender vores produkter og er kendt for at passe vores kunder. Skulle du have spørgsmål vedrørende Gordigear udstyr, er du velkommen til at kontakte os til enhver tid via en af ​​metoderne, der er anført på vores kontaktside. Vi er en virksomhed med værksted på samme adresse, så er du velkommen til at besøge os på vores værksted når det passer dig for en produkt inspektion eller til at få en snak med os.

» kontakt os

Vi holder reservedele og tilbehør til alle vores artikler om lager, så du kan købe Gordigear produkter med tillid og forsikringen om at få mest muligt ud af din investering i mange år fremover.

Tilføjelse værdi, ikke omkostninger

Langt de oftest stillede spørgsmål, vi får, er, hvordan vi er i stand til at levere sådan udstyr af høj kvalitet på sådan en konkurrencedygtig pris. Vores svar er ganske enkel: i alt hvad vi gør, følger vi en filosofi om at tilføre værdi, ikke omkostninger & rdquo;. For hver krone vi bruger, vi granske, om det tilføjer værdi til produktet eller kundeoplevelse. Derfor har vi begrænset vores marketingindsats til et relativt lille udvalg af messer og i stedet stole på mund-til-mund metoden

En betydelig del af produktforbedringer og udviklinger er stammer fra eksisterende Gordigear kunder. Vi lytter til, hvad du har at sige, og vil gerne høre fra dig, uanset om du allerede ejer Gordigear udstyr eller ej.
Nyd den store natur!

Dit Gordigear Team