Gordigear
Wie zijn wij?     |      bestellen en prijslijst     |     in de media     |     reisverhalen     |     beurzen     |     contact
    Wie zijn wij?
 
 Daktenten 
 Vouwwagens 
 Autoluifels 
 
 Extra's 
 Onderhoud 
 Garantie 
Ontstaansgeschiedenis

Rond de eeuwwisseling begonnen de oprichters van Gordigear met de productie van expeditiekampeeruitrustingen voor eigen gebruik en een directe vriendenkring. De eerste producten werden zeer positief ontvangen en veroorzaakten zo veel ophef, dat korte tijd later Gordigear werd opgericht om aan de vraag te voldoen.

Wij zijn een Australisch bedrijf met productievestigingen in Australië en in het buitenland, met een Duitse ontwikkel- en ontwerpafdeling. Vanaf het begin hebben wij producten ontworpen die tegen de harde omstandigheden van het Australische continent kunnen en we leveren onze producten nu aan een wereldwijde markt. Outdoor producten die het downunder redden zullen wel overal in de wereld voldoen.

Directheid

Gordigear is gespecialiseerd in de productie van aanhangwagententen, autodaktenten, autoluifels en bijpassende accessoires. Een compacte reeks producten stelt ons in staat om volledige controle over het hele productieproces te houden, van productontwikkeling tot kwaliteitscontrole. Dit maakt het voor ons ook mogelijk de nodige tijd voor de klantondersteuning en service te nemen. Wij kennen onze producten door en door en staan ​​bekend om onze uitstekende service. Als u vragen heeft over Gordigearproducten, aarzel dan niet en neem contact met ons op (zie contact link). We zijn geen virtueel bedrijf, dus kom ons bezoeken in de werkplaats om producten te bezichtigen of er met ons over te praten.

» contact

We houden alle accessoires en onderdelen op voorraad in onze magazijnen, zodat u een Gordigearuitrusting kunt kopen met de zekerheid dat u het optimale uit uw investering haalt.

Meerwaarde toevoegen, geen kosten

Veruit de meest gestelde vraag is: hoe kunnen we producten van zo'n hoge kwaliteit met zo'n concurrerende prijs aanbieden? Ons antwoord is heel simpel: wij volgen de filosofie van 'meerwaarde toevoegen, geen kosten'. Van elke euro die we uitgeven bekijken we of die de waarde van het product of de klantervaring positief beïnvloedt. Daarom beperken we onze marketinginspanningen tot een relatief klein aantal beurzen en in plaats daarvan zijn we sterk afhankelijk van de mond-op-mond reclame van onze tevreden klanten.

Een belangrijk onderdeel van onze productinnovaties en nieuwe ontwikkelingen komt van de rechtstreekse reacties van onze klanten. Wij zijn zeer geïnteresseerd in uw mening, of u nu al de trotse eigenaar van een Gordigear product bent of niet.
Veel plezier in de buitenlucht

Uw Gordigear Team