Gordigear
företag     |     beställa & prislista     |     i media     |     reseskildringar     |     visningar      |     kontakta oss
    företag
 
 Taktält 
 Släpvagn Tält 
 Bil Markis 
 
 Specialerbjudanden 
 Underhåll 
 Garanti 
Historia

Runt millennieskiftet började företagets grundare med att tillverka expedition campingutrustning för sig själva och en nära krets av bekanta. Dessa tidiga produkter möttes med överväldigande positiv godkännande samt en flod av förfrågningar från allmänheten, och därmed grundades Gordigear för att tillgodose den växande efterfrågan.

Vi är ett australiskt företag med lokala och utländska produktionsanläggningar och en tysk teknik- och produktutvecklingsavdelning. Redan från början har vi utformat och specificerat våra produkter för att klara de svåra villkoren i Australien och nu levererar vi våra produkter till en global marknad. Utomhus produkter som fungerar och överlevt 'downunder' kommer med största sannolikhet fungera och överleva var som helst i världen.

Att hålla det enkelt

Gordigear tillverkar enbart släpvagntält, biltakstält, bil markiser och liknande föremål. Genom att inte komplicera saker och koncentrera oss på våra kärnprodukter tillåter det oss att bibehålla full kontroll över tillverkningsprocessen, från produktutveckling fram till kvalitetskontroll. Viktigast av allt, ger det oss tid att ägna åt kunderna och service. Vi kan våra produkter och är kända för att ta hand om våra kunder. Om du har några frågor angående Gordigear utrustning, tveka inte att kontakta oss när som helst via en av de metoder som finns på vår kontaktsida. Du är alltid välkommen att besöka oss på vårt lagerhus när det passar för en produktinspektion eller för en pratstund med oss.

» kontakta oss

Vi har reservdelar och tillbehör för alla våra artiklar på lager, så du kan köpa Gordigear produkter med försäkran om att få ut mesta möjliga av din investering i många år framöver.

Högre värde, inte kostnader

Den mest vanligaste frågan vi får är hur vi kan leverera en sådan hög kvalitet utrustning till ett så konkurrenskraftigt pris. Vårt svar är ganska enkelt: i allt vi gör, följer en filosofi av 'mervärde, inte kostnader'. För varje krona vi spenderar, granskar vi huruvida det tillför värde till produkten eller kundupplevelsen. Därför begränsar vi vår marknadsföring till ett relativt litet urval av mässor och istället förlitar vi oss på vårt goda rykte som reklam.

En betydande del av produktförbättringarna och utvecklingen är ursprungligen av befintliga Gordigear kunder. Vi lyssnar på vad du har att säga och vill höra från dig, vare sig du äger Gordigear utrustning eller ej.
Njut av naturen!

Ditt Gordigear Team