Gordigear  
företag     |     beställa & prislista     |     i media     |     reseskildringar     |     visningar      |     kontakta oss
    Gumtree Tältrum
 
 Taktält 
 Släpvagn Tält 
 Camper Trailers 
 Bil Markis 
 Gumtree Markis 
 Gumtree Myggnät Rum 
 Gumtree Tältrum 
 Gumtree Förlängning
 Gumtree Duschrum
 Vårdprodukter 
 
 Underhåll 
 Garanti 
 Bruksanvisningar 
beskrivningspecifikationerproduktbilderkundbilderfrågor
Spring inte för att få skydd - skaffa Gumtree tält rum!

Produkt#: TW25
Pris: AU$ 335   (€ 265; US$ 380)

Produkt#: TW20
Pris: AU$ 325   (€ 250; US$ 365)

Produkt#: TW14
Pris: AU$ 315   (€ 235; US$ 350)

produktens tillgänglighet: se vidare nedan

Vår Gumtree tält rum följer samma enkla segla spår och zip inställningsprocedur som mest Gordigear produkter och kan därför användas på bara några minuter. Den erbjuder avskildhet och skydd från olika elementen, tält rummet konverterar din markis till en torr och säker levande, sovande eller lagringsutrymme som är tillgängligt när som helst och var som helst.

Tillsammans med den vattentäta kapaciteten av markisen, bidrar den även med komfort och skydd när ditt äventyr råkar ut för inte så soliga dagar. Det omfattar alla fyra sidor samt taket och tillsammans med den löstagbara golvet skapar en helt sluten miljö. Tältet rummet är inte fristående, det kräver en Gumtree förtält. Vi erbjuder även valfri höjd utökningar för att tillgodose exceptionellt höga inställningar.

Gumtree tält rum har två dörrar, en stor flik på den bakre väggen för bil åtkomst och ett panorama fönster. Fönster och dörrar är utrustade med myggnät och möjliggör god ventilation. Dessutom finns ett lager av luft som skapas mellan den faktiska markisen och taket av tält rummet, för att hålla tältet ännu svalare på sommaren. Golvet fäster via dragkedjan och kan tas bort om tält rummet används för att skapa ett läger dusch eller för enklare rengöring. Panorama fönster kan stängas från insidan och från utsidan, så du behöver inte lämna tältet om det börjar regna.

Beställ nuKontrollera fraktBruksanvisning


produktens tillgänglighet

  Australien Europa Förenta staterna
Gumtree 1.4m Tältrum (TW14) nu tillgänglig nu tillgänglig nu tillgänglig
Gumtree 2.0m Tältrum (TW20) nu tillgänglig nu tillgänglig nu tillgänglig
Gumtree 2.5m Tältrum (TW25) nu tillgänglig nu tillgänglig nu tillgänglig


Kompatibla produkter


Gumtree Markis

Gumtree Förlängning